Δευ-Παρ: 8:00πμ – 18:00μμ

        Σαβ: 8:00πμ – 15:00μμ

Τηλεφωνική υποστήριξη 6984597400

Στο συνεργείο αυτοκινήτων Σάμιος Σωκράτης, όταν μιλάμε για Citroen, μιλάμε με μια διαφορετική, σχεδόν ποιητική, γλώσσα. Είναι ο χορός των χρωμάτων πάνω στη λάμψη του φρεσκοπλυμένου σας αυτοκινήτου, η μελωδία του κινητήρα που τραγουδάει στο άκουσμα της τέλειας συντήρησης, η ασφάλεια που αγκαλιάζει την οικογένειά σας σε κάθε ταξίδι.

Είτε είστε περήφανοι κάτοχοι ενός Citroen AMI, με την πρωτοποριακή του φόρμα, είτε ενός C3 AIRCROSS, με την περιπετειώδη ψυχή του, εμείς εδώ στην Καλαμάτα προσφέρουμε ένα Service αντάξιο της γαλλικής κομψότητας και τεχνολογίας που αντιπροσωπεύει η Citroen.

Διατηρώντας την παράδοση αλλά συγχρόνως καινοτομώντας, προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες για το αυτοκίνητό σας, ενώ η δωρεάν υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης προσφέρει ευκολία στην καθημερινότητά σας.

Το Citroen δεν είναι απλώς ένα σήμα. Είναι μια ιστορία, μια περιπέτεια, μια σχέση που διαρκεί. Εμείς, στο συνεργείο Σάμιος Σωκράτης, είμαστε εδώ για να κάνουμε αυτήν την σχέση ακόμα πιο ιδιαίτερη. Είμαστε το Service αυτοκινήτου Citroen Καλαμάτα που έχετε ανάγκη.

Το συνεργείο θα παραμείνει κλειστό 15/08 και 21/08-26/08.

Σας ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.