Δευ-Παρ: 8:00πμ – 18:00μμ

        Σαβ: 8:00πμ – 15:00μμ

Τηλεφωνική υποστήριξη 6984597400

Επισκευή Ελαστικών

Η επισκευή ελαστικών αυτοκινήτου αναφέρεται στις διαδικασίες που πραγματοποιούνται για την επιδιόρθωση ζημιών, τη συντήρηση και την ανανέωση των ελαστικών ενός αυτοκινήτου. Τα ελαστικά είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του αυτοκινήτου και επηρεάζουν την ασφάλεια, την άνεση και την απόδοση του οχήματος.

Το συνεργείο αυτοκινήτων Samios σας παρέχει διάφορες υπηρεσίες επισκευής ελαστικών, όπως:

Eπισκευή: Αν υπάρχει μια μικρή διάτρηση στο ελαστικό, η επισκευή μπορεί να είναι δυνατή με τη χρήση μιας ειδικής επισκευαστικής πρόσθετης ουσίας, η οποία ενεργεί ως “επικολλητικό” και σφραγίζει το σημείο της διάτρησης. Αυτή η διαδικασία είναι κατάλληλη για μικρές διαρροές αέρα.

Αλλαγή ελαστικού: Όταν ένα ελαστικό έχει φθαρεί ή έχει ζημιωθεί σε ένα σημείο που δεν μπορεί να επισκευαστεί, η αλλαγή του είναι απαραίτητη. Σε αυτήν την περίπτωση, το συνεργείο μας μπορεί να απομακρύνει το παλιό ελαστικό και να εγκαταστήσει ένα καινούργιο, το οποίο θα έχει τις ίδιες προδιαγραφές με το παλιό.

Ζυγοστάθμιση των τροχών: Η ζυγοστάθμιση των τροχών είναι σημαντική για την ασφάλεια και την άνεση στην οδήγηση. Αυτή η υπηρεσία βελτιώνει την ισορροπία των τροχών και συμβάλλει στην μείωση ανεπιθύμητων δονήσεων και κραδασμών κατά την οδήγηση. Η διαδικασία περιλαμβάνει την τοποθέτηση ειδικών βαρών στον τροχό για να εξισορροπηθεί το βάρος.

Το  συνεργείο αυτοκινήτων Samios Sokratis μπορεί επίσης να παρέχει άλλες υπηρεσίες συντήρησης ελαστικών, όπως έλεγχο της πίεσης αέρα, ευθυγράμμιση τροχών και αντικατάσταση βαλβίδων αέρα.

Είναι σημαντικό να διατηρούνται τα ελαστικά σε καλή κατάσταση και να ελέγχονται τακτικά για να εξασφαλίζεται η ασφάλεια και η απόδοση του οχήματος.

Tο συνεργείο αυτοκινήτων SAMIOS SOKRATIS βρίσκεται στη Καλαμάτα Νικολάου Πλαστήρα 32 – Καλαμάτας προσφέροντας άριστες υπηρεσίες επισκευών και συντήρησης για το αυτοκίνητό σας, που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από έναν πλήρη και υπεύθυνο τεχνικό έλεγχο μέχρι την πιο «δύσκολη» αποκατάσταση μιας βλάβης.

Renault | Dacia | Citroen | Peugeot |Audi | Skoda | Seat | Volkswagen | Nissan

Τηλεφωνο: +306984597400

Το συνεργείο θα παραμείνει κλειστό 15/08 και 21/08-26/08.

Σας ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.