Δευ-Παρ: 8:00πμ – 18:00μμ

        Σαβ: 8:00πμ – 15:00μμ

Τηλεφωνική υποστήριξη 6984597400

Βελτιώσεις – Μετατροπές

Οι διάφορες τροποποιήσεις και βελτιώσεις που είναι διαθέσιμες για αυτοκίνητα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προτιμήσεων και απαιτήσεων. Από αναβαθμίσεις απόδοσης κινητήρα και βελτιώσεις ανάρτησης έως αισθητικές προσαρμογές και βελτιώσεις ασφάλειας, επιλογές για να εξατομικεύσουν την εμπειρία του αυτοκινήτου σας.

Επιπλέον, η απόδοση καυσίμου μπορεί να βελτιστοποιηθεί για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και την εξοικονόμηση κόστους. Αυτές οι βελτιώσεις – μετατροπές διασφαλίζουν ότι μπορείτε να προσαρμόσετε τα οχήματά σας ώστε να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες και προτιμήσεις σας, ενώ μεγιστοποιούν τη συνολική απόδοση και ικανοποίηση.

Το συνεργείο αυτοκινήτων Samios αναλαμβάνει βελτιώσεις και μετατροπές και παρέχει μια ποικιλία υπηρεσιών για να βελτιώσει την απόδοση, την εμφάνιση και τις λειτουργίες του αυτοκινήτου. Οι υπηρεσίες που μπορεί να παρέχει περιλαμβάνουν:

 1. Τον βελτιωμένο εισαγωγής αέρα: Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την αντικατάσταση των φίλτρων αέρα με υψηλής απόδοσης ή την αναβάθμιση του συστήματος εισαγωγής αέρα για βελτιωμένη ροή αέρα προς τον κινητήρα.
 2. Την βελτιωμένη εξάτμιση: Η εγκατάσταση εξατμίσεων υψηλής απόδοσης μπορεί να βελτιώσει την απόδοση του κινητήρα, την εκκένωση των καυσαερίων και να προσδώσει μια σπορ εμφάνιση στο αυτοκίνητο.
 3. Τη βελτίωση της ανάρτησης: Οι εργασίες αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν την εγκατάσταση αναρτήσεων υψηλής απόδοσης, ελατήρια, αμορτισέρ, αντιστρεπτικές μπάρες κ.λπ. για βελτιωμένη σταθερότητα, απόκριση και χειρισμό του αυτοκινήτου.
 4. Βελτιωμένα φρένα: Εγκατάσταση βελτιωμένων συστημάτων φρένων, όπως μεγαλύτερους δίσκους, βελτιωμένες δαγκάνες και αναβαθμισμένα υλικά φρένων, για βελτιωμένη απόδοση φρεναρίσματος και αυξημένη ασφάλεια.
 5. Εγκατάσταση κιτ turbo ή supercharger: Το συνεργείο μας μπορεί να αναλάβει την εγκατάσταση κιτ turbocharger ή supercharger, τα οποία αυξάνουν την πίεση του αέρα που εισέρχεται στον κινητήρα, προσφέροντας σημαντική αύξηση ιπποδύναμης και ροπής.
 6. Προσαρμοσμένη επαναπρογραμματισμένη ECU: Με την αναβάθμιση της ECU (Ηλεκτρονική Μονάδα Ελέγχου), μπορούμε να προσαρμόσουμε τις ρυθμίσεις του κινητήρα, όπως τον ρυθμό καυσίμου, την ανάφλεξη και την απόδοση, για βελτιωμένη απόδοση και απόκριση.
 7. Εγκατάσταση body kits: Η εγκατάσταση body kits περιλαμβάνει αεροτομές, προσθήκες προφυλακτήρων, πλαϊνά παρεό.
 8. Αναβαθμίσεις εσωτερικού χώρου: όπως εγκατάσταση sport καθισμάτων, αλουμινένιων πεντάλ, βελτιωμένων ταχυτήτων, νέων πίνακα οργάνων κ.λπ., για βελτιωμένη εμπειρία οδήγησης και αισθητική.
 9. Αναβαθμίσεις συστήματος ήχου: Εγκαθιστούμε ηχοσυστήματα υψηλής ποιότητας, ενισχυτές, subwoofers, ηχεία και άλλα αξεσουάρ για βελτιωμένο ήχο και εμπειρία ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο.
 10. Αναβαθμίσεις εξωτερικής εμφάνισης: Αναλαμβάνουμε βελτιώσεις στην εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου, όπως εγκατάσταση body wraps, βαφές, χρωμιομένα αξεσουάρ, carbon μέρη και άλλες προσαρμογές που θα δώσουν ένα εξατομικευμένο και πιο εντυπωσιακό στυλ στο αυτοκίνητο.
 11. Αναβαθμίσεις ανάρτησης: Εάν επιθυμείτε βελτιωμένη απόδοση στις στροφές και στην οδήγηση, το συνεργείο μας μπορεί να προσφέρει αναβαθμίσεις στο σύστημα ανάρτησης του αυτοκινήτου, όπως εγκατάσταση sport αναρτήσεων, αναβαθμισμένων αμορτισέρ, ελατηρίων με ρύθμιση ύψους και άλλων συστημάτων που βελτιώνουν την οδηγική εμπειρία και την ευστάθεια του αυτοκινήτου.
 12. Αναβαθμίσεις κιβωτίου ταχυτήτων: όπως εγκατάσταση αγωνιστικών συμπλεκτών, ενισχυμένων γραναζιών, βελτιωμένων συστημάτων αλλαγής ταχυτήτων κ.λπ., για αυξημένη απόδοση και γρηγορότερες αλλαγές.
 13. Εγκατάσταση επιδόσεων κινητήρα: Εάν επιθυμείτε αυξημένη ισχύ και απόδοση, το συνεργείο μας μπορεί να προσφέρει εγκατάσταση βελτιωμένων ανταλλακτικών κινητήρα, μπιέλες υψηλής αντοχής, αναβαθμισμένες κεφαλές κυλίνδρων, εισαγωγές φίλτρου αέρα και άλλα μέρη που βελτιώνουν την απόδοση του κινητήρα.
 14. Προγραμματισμός κινητήρα (Remapping): γνωστό και ως remapping ή chip tuning, για βελτιωμένη απόδοση και απόκριση του κινητήρα. Αυτή η υπηρεσία μπορεί να αυξήσει την ιπποδύναμη και την ροπή του κινητήρα, βελτιώνοντας την ευαισθησία του γκαζιού και την απόκριση του αυτοκινήτου.
 15. Εγκατάσταση βελτιωμένων συστημάτων ψύξης: όπως αναβαθμισμένα ραδιατέρ, ανεμιστήρες ψύξης υψηλής απόδοσης και βελτιωμένες αντλίες νερού, για βελτιωμένη ψύξη του κινητήρα και αποτροπή υπερθέρμανσης.

Tο συνεργείο αυτοκινήτων SAMIOS SOKRATIS βρίσκεται στη Καλαμάτα Νικολάου Πλαστήρα 32 – Καλαμάτας προσφέροντας άριστες υπηρεσίες επισκευών και συντήρησης για το αυτοκίνητό σας, που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από έναν πλήρη και υπεύθυνο τεχνικό έλεγχο μέχρι την πιο «δύσκολη» αποκατάσταση μιας βλάβης.

Renault | Dacia | Citroen | Peugeot |Audi | Skoda | Seat | Volkswagen | Nissan

Τηλεφωνο: +306984597400

Το συνεργείο θα παραμείνει κλειστό 15/08 και 21/08-26/08.

Σας ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.