Δευ-Παρ: 8:00πμ – 18:00μμ

        Σαβ: 8:00πμ – 15:00μμ

Τηλεφωνική υποστήριξη 6984597400
Skoda-Logo-2011

Service αυτοκινήτου Skoda

Service αυτοκινήτου Skoda Καλαμάτα: Η επιλογή σας για την απόλυτη φροντίδα του Skoda σας! Στην Καλαμάτα, στο συνεργείο αυτοκινήτων Σάμιος Σωκράτης, γνωρίζουμε το πόσο αγαπάτε το Skoda σας – και είμαστε εδώ για να παρέχουμε την ανώτερη υπηρεσία που αξίζει το αυτοκίνητό σας.

Με μια ομάδα ειδικών τεχνικών και μηχανικών που είναι καταρτισμένοι ειδικά για τη Skoda, καλύπτουμε κάθε ανάγκη συντήρησης: από τακτικό τσεκ-απ, σέρβις κλιματισμού, ευθυγράμμιση τροχών, συμπλέκτη, φρένων, κινητήρα έως και ένα απλό πλύσιμο αυτοκινήτου.

Ασφάλεια, εμπιστοσύνη και ποιότητα είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν το Service αυτοκινήτου Skoda Καλαμάτα στο συνεργείο μας.

Οι ειδικοί μας, πάντα ενημερωμένοι με τις τελευταίες τεχνολογίες της Skoda, θα σας ενημερώσουν και θα συμβουλεύσουν πριν από κάθε εργασία.

Είτε έχετε FABIA, SCALA, OCTAVIA, SUPERB, KAMIQ, KAROQ, KODIAQ ή ENYAQ iV, εξυπηρετούμε όλα τα επιβατικά μοντέλα της Skoda.

Προσφέρουμε δωρεάν υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο +306984597400 ή στείλτε μας το μήνυμα σας στο sokratissamios91@gmail.com. Επισκεφθείτε το συνεργείο αυτοκινήτων Σάμιος Σωκράτης στην  Νικολάου Πλαστήρα 32 και ανακαλύψτε τις ανώτερες υπηρεσίες μας!

FABIA

SCALA

OCTAVIA

SUPERB

KAMIQ

KAROQ

KODIAQ

ENYAQ iV

Το συνεργείο θα παραμείνει κλειστό 15/08 και 21/08-26/08.

Σας ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.