Δευ-Παρ: 8:00πμ – 18:00μμ

        Σαβ: 8:00πμ – 15:00μμ

Τηλεφωνική υποστήριξη 6984597400

Γρατζουνιές – Βαθουλώματα

Οι γρατζουνιές και τα βαθουλώματα αυτοκινήτου είναι κοινές μορφές ζημιών που μπορούν να επηρεάσουν την εμφάνιση και την αξία του αυτοκινήτου σας. Ας εξετάσουμε τη διάκριση μεταξύ των δύο:

  1. Γρατζουνιές: Οι γρατσουνιές αφορούν την επιφανειακή ζημιά στο χρώμα του αυτοκινήτου. Αυτές μπορούν να προκληθούν από αιχμηρά αντικείμενα, κλειδιά, πινέλα, πετραχήλια και άλλα σκληρά αντικείμενα που έρχονται σε επαφή με την επιφάνεια του αυτοκινήτου. Οι γρατσουνιές μπορούν να είναι επιφανειακές και να μην προκαλούν ζημιά στη βαφή κάτω από αυτές, ή μπορεί να είναι βαθύτερες και να φτάνουν στο μεταλλικό κάλυμμα του αυτοκινήτου.
  2. Βαθουλώματα: Τα βαθουλώματα είναι μια μορφή ζημιάς όπου η επιφάνεια του αυτοκινήτου κατακλύζεται προς τα μέσα, σχηματίζοντας μια κοίλη περιοχή. Αυτά μπορούν να προκληθούν από σύγκρουση με άλλο αντικείμενο, ατυχήματα, χτυπήματα από πόρτες ή άλλες πηγές. Τα βαθουλώματα μπορούν να είναι επιφανειακά, όταν η ζημιά περιορίζεται στο πάνω στρώμα του χρώματος χωρίς να επηρεάζει το μεταλλικό κάλυμμα, ή βαθύτερα όταν προκαλούνται ζημιές και στο μεταλλικό μέρος του αυτοκινήτου.

Το συνεργείο αυτοκινήτων Samios Sokratis μπορεί να σας παρέχει διάφορες υπηρεσίες για την επιδιόρθωση γρατζουνιών και βαθουλωμάτων αυτοκινήτου, όπως:

  1. Αφαίρεση γρατζουνιών: Με τη χρήση κατάλληλων τεχνικών και εργαλείων, το συνεργείο μπορεί να αφαιρέσει επιφανειακές γρατζουνιές και να επαναφέρει την αρχική εμφάνιση του χρώματος.
  2. Αναπλήρωση βαθουλωμάτων: Για βαθύτερα βαθουλώματα, το συνεργείο μπορεί να χρησιμοποιήσει ειδικές τεχνικές όπως το “paintless dent repair” (PDR), όπου με τη χρήση ειδικών εργαλείων και τεχνικών επιδιορθώνονται τα βαθυτερα βαθουλώματα χωρίς την ανάγκη για βαφή.
  1. Βαφή: Εάν η ζημιά είναι σημαντική ή εάν χρειάζεται να ανανεωθεί η επιφάνεια του αυτοκινήτου, το συνεργείο μας μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες βαφής. Αυτό περιλαμβάνει την προετοιμασία της επιφάνειας, την εφαρμογή του κατάλληλου χρώματος και το τελικό φινίρισμα για να αποκατασταθεί η εμφάνιση του αυτοκινήτου.
  2. Αντικατάσταση μερών: Σε περιπτώσεις που οι ζημιές είναι σημαντικές ή τα βαθουλώματα δεν μπορούν να αποκατασταθούν με τεχνικές όπως το PDR, μπορεί να προτείνουμε την αντικατάσταση των επηρεαζόμενων μερών. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει αντικατάσταση πόρτας, πλαισίου, προφυλακτήρα ή άλλων μερών του αυτοκινήτου που έχουν υποστεί ζημιά.

Tο συνεργείο αυτοκινήτων SAMIOS SOKRATIS βρίσκεται στη Καλαμάτα Νικολάου Πλαστήρα 32 – Καλαμάτας προσφέροντας άριστες υπηρεσίες επισκευών και συντήρησης για το αυτοκίνητό σας, που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από έναν πλήρη και υπεύθυνο τεχνικό έλεγχο μέχρι την πιο «δύσκολη» αποκατάσταση μιας βλάβης.

Renault | Dacia | Citroen | Peugeot |Audi | Skoda | Seat | Volkswagen | Nissan

Τηλεφωνο: +306984597400

Το συνεργείο θα παραμείνει κλειστό 15/08 και 21/08-26/08.

Σας ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.