Δευ-Παρ: 8:00πμ – 18:00μμ

        Σαβ: 8:00πμ – 15:00μμ

Τηλεφωνική υποστήριξη 6984597400

Εξατμίσεις – Καταλύτες

Έχετε πρόβλημα με την εξάτμιση του αυτοκινήτου σας; Μην ψάχνετε άλλο! Το συνεργείο μας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες επισκευής και αντικατάστασης τόσο για πετρελαιοκίνητα όσο και για βενζινοκίνητα οχήματα. Χρησιμοποιούμε εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας για να εγγυηθούμε ότι η εργασία μας είναι άριστης ποιότητας, επιλέγοντας μόνο τα καλύτερα ανταλλακτικά από αξιόπιστους προμηθευτές, ενώ παράλληλα τηρούμε αυστηρά όλους τους κανονισμούς ασφαλείας των κατασκευαστών.

Στο συνεργείο αυτοκινήτων Samios, οι επαγγελματίες τεχνικοί μας με εξειδίκευση για εξατμίσεις και καταλύτες έχουν τη γνώση και τον εξοπλισμό για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που αφορούν το σύστημα εξάτμισης και τους καταλύτες με ακρίβεια και επαγγελματικότητα.

Επίσης  παρέχουμε μια ποικιλία υπηρεσιών που σχετίζονται με το σύστημα εξάτμισης και τους καταλύτες των αυτοκινήτων. Αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

  1. Επισκευή και αντικατάσταση εξάτμισης: Το συνεργείο μας μπορεί να πραγματοποιήσει επισκευές σε φθαρμένες ή κατεστραμμένες εξατμίσεις. Εάν η εξάτμισή σας δεν μπορεί να επισκευαστεί, μπορεί να αντικατασταθεί με μια νέα.
  2. Επισκευή και αντικατάσταση καταλυτών: Οι καταλύτες μπορεί να υποστούν φθορές ή βλάβες. Το συνεργείο μας μπορεί να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει τον καταλύτη με έναν νέο, για να διατηρηθεί η αποτελεσματική λειτουργία του συστήματος εξάτμισης.
  3. Έλεγχος εκπομπών καυσαερίων: Το συνεργείο μας μπορεί να πραγματοποιήσει ελέγχους εκπομπών καυσαερίων για να διαπιστώσει αν το όχημα πληροί τους περιβαλλοντικούς κανονισμούς και τις προδιαγραφές εκπομπών. Αυτός ο έλεγχος γίνεται συνήθως με τη χρήση εξειδικευμένων εξοπλισμών, όπως εκπομπόμετρα και αισθητήρες, προκειμένου να αξιολογηθεί η απόδοση του συστήματος εξάτμισης.
  4. Επιλογή και εγκατάσταση εξατμίσεων και καταλυτών υψηλής απόδοσης: Εάν επιθυμείτε να βελτιώσετε την απόδοση του αυτοκινήτου σας, το συνεργείο μπορεί να σας παρέχει επιλογές για εξατμίσεις και καταλύτες υψηλής απόδοσης. Ανάλογα με τις ανάγκες σας και τις τεχνικές προδιαγραφές του αυτοκινήτου, μπορούν να επιλεγούν κατάλληλα εξαρτήματα που βελτιώνουν την ροή των εκπομπών και την απόδοση του κινητήρα.
  5. Ελέγχους και συντήρηση: Εκτός από τις παραπάνω υπηρεσίες, το συνεργείο αυτοκινήτων Samios μπορεί να παρέχει ελέγχους και συντήρηση στο σύστημα εξάτμισης και τους καταλύτες. Αυτό περιλαμβάνει τον έλεγχο της γενικής κατάστασης του συστήματος, την ανίχνευση πιθανών διαρροών ή φθορών, και την απομάκρυνση πιθανών εμποδίων ή καταλοίπων που μπορεί να επηρεάζουν την απόδοση.
  6. Επιδιόρθωση ζημιών: Εάν υπάρχουν ζημιές στο σύστημα εξάτμισης ή στους καταλύτες, το συνεργείο μας μπορεί να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες επιδιορθώσεις. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την αντικατάσταση κατεστραμμένων εξαρτημάτων, την επισκευή διαρροών ή την επανασυναρμολόγηση του συστήματος.
  7. Συμβουλές και προσαρμογές: Το συνεργείο μας μπορεί να παρέχει συμβουλές και προσαρμογές σχετικά με τις εξατμίσεις και τους καταλύτες. Ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη

Tο συνεργείο αυτοκινήτων SAMIOS SOKRATIS βρίσκεται στη Καλαμάτα Νικολάου Πλαστήρα 32 – Καλαμάτας προσφέροντας άριστες υπηρεσίες επισκευών και συντήρησης για το αυτοκίνητό σας, που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από έναν πλήρη και υπεύθυνο τεχνικό έλεγχο μέχρι την πιο «δύσκολη» αποκατάσταση μιας βλάβης.

Renault | Dacia | Citroen | Peugeot |Audi | Skoda | Seat | Volkswagen | Nissan

Τηλεφωνο: +306984597400

Το συνεργείο θα παραμείνει κλειστό 15/08 και 21/08-26/08.

Σας ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.