Δευ-Παρ: 8:00πμ – 18:00μμ

        Σαβ: 8:00πμ – 15:00μμ

Τηλεφωνική υποστήριξη 6984597400

Ολική Βαφή

Η Ολική Βαφή αυτοκινήτου είναι μια διαδικασία όπου ολόκληρο το αυτοκίνητο χάνει το χρώμα του και ανακαινίζεται πλήρως με νέο χρώμα. 

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η παλιά βαφή και οποιεσδήποτε φθορές αφαιρούνται, και η επιφάνεια του αυτοκινήτου προετοιμάζεται για την εφαρμογή της νέας βαφής. Στη συνέχεια, εφαρμόζεται νέο χρώμα και προστατευτική επίστρωση, προκειμένου να αποκατασταθεί η εμφάνιση και η προστασία του αυτοκινήτου.

Στο συνεργείο αυτοκινήτων Samios Sokratis προσφέρουμε ολική βαφή με τις εξής υπηρεσίες:

  1. Αφαίρεση παλιάς βαφής: Η διαδικασία αφαίρεσης της παλιάς βαφής απαιτεί εξειδικευμένα εργαλεία και χημικά προϊόντα για να απομακρυνθεί η παλιά βαφή χωρίς να προκληθεί ζημιά στην επιφάνεια του αυτοκινήτου.
  2. Προετοιμασία επιφάνειας: Η επιφάνεια του αυτοκινήτου πρέπει να ετοιμαστεί προσεκτικά πριν από την εφαρμογή της νέας βαφής. Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει την αφαίρεση όλων των υπάρξεων γρατζουνιών, σκουριάς και άλλων ατελειών από την επιφάνεια του αυτοκινήτου. Επίσης, μπορεί να περιλαμβάνει την επισκευή τυχόν ζημιών του αυτοκινήτου πριν από τη βαφή, όπως την αποκατάσταση χτυπημάτων ή σπασμένων τμημάτων.
  3. Βαφή: Ο εξειδικευμένος χρωματισμός του αυτοκινήτου γίνεται με τη χρήση ειδικών βαφών και εξοπλισμού. Η εφαρμογή γίνεται με προσοχή και επαγγελματική τεχνική, ώστε να επιτευχθεί ο επιθυμητός χρωματικός τόνος και η ομοιογένεια της βαφής σε όλη την επιφάνεια του αυτοκινήτου.
  4. Προστατευτική επίστρωση: Μετά τη βαφή, μπορεί να εφαρμοστεί μια προστατευτική επίστρωση για να προστατευθεί η νέα βαφή από γρατζουνιές, περιβαλλοντικές επιδράσεις και χημικά προϊόντα.
  5. Αντιμετώπιση ρητινών και οξειδώσεων: Εάν στην επιφάνεια του αυτοκινήτου έχουν προσκολληθεί ρητίνες ή έχει υποστεί οξείδωση, το συνεργείο μας προσφέρει υπηρεσίες για την αφαίρεση αυτών των ουσιών και την αποκατάσταση της επιφάνειας.
  6. Αλλαγή χρώματος ή χρωματικής απόχρωσης: Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε το χρώμα του αυτοκινήτου σας ή να τροποποιήσετε τη χρωματική απόχρωση, το συνεργείο μας παρέχει υπηρεσίες προσαρμογής χρώματος με τη χρήση ειδικών βαφών και τεχνικών.
  7. Επισκευή ζημιών: Εάν το αυτοκίνητο έχει υποστεί ζημιές, όπως χτυπήματα ή γρατζουνιές, μπορούμε να αποκαταστήσουμε τις ζημιές και να επαναφέρουμε την εμφάνιση του αυτοκινήτου.
  8. Καθαρισμός και περιποίηση: Μετά την ολοκλήρωση της ολικής βαφής, το συνεργείο μπορεί να παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού και περιποίησης του αυτοκινήτου, περιλαμβανομένου του πλύσιμου, γυαλίσματος, εφαρμογής κεριού ή προστατευτικών επιστρώσεων για να διατηρηθεί η νέα βαφή σε άριστη κατάσταση.

Tο συνεργείο αυτοκινήτων SAMIOS SOKRATIS βρίσκεται στη Καλαμάτα Νικολάου Πλαστήρα 32 – Καλαμάτας προσφέροντας άριστες υπηρεσίες επισκευών και συντήρησης για το αυτοκίνητό σας, που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από έναν πλήρη και υπεύθυνο τεχνικό έλεγχο μέχρι την πιο «δύσκολη» αποκατάσταση μιας βλάβης.

Renault | Dacia | Citroen | Peugeot |Audi | Skoda | Seat | Volkswagen | Nissan

Τηλεφωνο: +306984597400

Το συνεργείο θα παραμείνει κλειστό 15/08 και 21/08-26/08.

Σας ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.