Δευ-Παρ: 8:00πμ – 18:00μμ

        Σαβ: 8:00πμ – 15:00μμ

Τηλεφωνική υποστήριξη 6984597400

Θάμπωμα – Ξεφλούδισμα αυτοκινήτου

Το θάμπωμα και το ξεφλούδισμα αυτοκινήτου αναφέρονται σε διάφορες μορφές ζημιών που επηρεάζουν το εξωτερικό φινίρισμα του αυτοκινήτου. 

  1. Θάμπωμα: Το θάμπωμα αφορά τη ζημιά που προκαλείται στο φινίρισμα του αυτοκινήτου από παράσιτα, ακαθαρσίες, οξείδωση, χημικά ή άλλους παράγοντες. Μπορεί να προκαλέσει απώλεια λάμψης, αλλοίωση του χρώματος και γενική επιδείνωση της εμφάνισης του αυτοκινήτου.
  2. Ξεφλούδισμα: Το ξεφλούδισμα αφορά την απολέπιση ή αποκόλληση του εξωτερικού φινιρίσματος του αυτοκινήτου, όπως του χρώματος ή του βερνικιού. Αυτό μπορεί να συμβεί λόγω φθοράς, ηλιακής ακτινοβολίας, ατυχημάτων ή ανεπαρκούς προστασίας.

Στο συνεργείο αυτοκινήτων Σάμιος Σωκράτης σας παρέχουμε διάφορες υπηρεσίες για την αντιμετώπιση του θαμπώματος και του ξεφλουδίσματος, όπως:

  1. Πλύσιμο και καθαρισμός: Μπορουμε να σας προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες πλυσίματος και καθαρισμού για την αφαίρεση παρασίτων, ακαθαρσιών και οξειδώσεων που μπορούν να προκαλέσουν θάμπωμα.
  1. Αποκατάσταση και περιποίηση: Το συνεργείο μας  προσφέρει υπηρεσίες αποκατάστασης του φινιρίσματος, συμπεριλαμβανομένης της ανανέωσης του χρώματος και του βερνικιού. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω διαφόρων διαδικασιών όπως πολισμός, γυάλισμα ή εφαρμογή προστατευτικού κεριού.
  2. Βαφή: Εάν οι ζημιές από το θάμπωμα ή το ξεφλούδισμα είναι σοβαρές και δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με απλές διαδικασίες αποκατάστασης, το συνεργείο μας μπορεί να προτείνει την επαναβαφή των επηρεαζόμενων μερών του αυτοκινήτου.
  3. Επισκευή και αντικατάσταση: Σε περιπτώσεις που το θάμπωμα ή το ξεφλούδισμα είναι σημαντικό και επηρεάζει τη δομική ακεραιότητα του αυτοκινήτου, μπορουμε  να σας προσφέρουμε υπηρεσίες επισκευής ή αντικατάστασης των επηρεαζόμενων μερών. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την αντικατάσταση πόρτας, προφυλακτήρα, πλαισίου ή άλλων εξαρτημάτων που έχουν υποστεί ζημιά.
  4. Προστασία εξωτερικού φινιρίσματος, όπως η εφαρμογή προστατευτικής μεμβράνης (clear bra) για να προστατευθεί η επιφάνεια από γρατσουνιές, οξείδωση και άλλες ζημιές.

Tο συνεργείο αυτοκινήτων SAMIOS SOKRATIS βρίσκεται στη Καλαμάτα Νικολάου Πλαστήρα 32 – Καλαμάτας προσφέροντας άριστες υπηρεσίες επισκευών και συντήρησης για το αυτοκίνητό σας, που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από έναν πλήρη και υπεύθυνο τεχνικό έλεγχο μέχρι την πιο «δύσκολη» αποκατάσταση μιας βλάβης.

Renault | Dacia | Citroen | Peugeot |Audi | Skoda | Seat | Volkswagen | Nissan

Τηλεφωνο: +306984597400

Το συνεργείο θα παραμείνει κλειστό 15/08 και 21/08-26/08.

Σας ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.