Δευ-Παρ: 8:00πμ – 18:00μμ

        Σαβ: 8:00πμ – 15:00μμ

Τηλεφωνική υποστήριξη 6984597400

Επισκευή Αερόσακου

Η επισκευή αερόσακου αναφέρεται στη διαδικασία επισκευής ή αντικατάστασης του αερόσακου ενός οχήματος. Ο αερόσακος είναι ένα σύστημα ασφαλείας που προορίζεται να προστατεύει τους επιβάτες του οχήματος κατά τη διάρκεια μιας σύγκρουσης. Αποτελείται από έναν αεροσακό και ένα σύστημα πυροδότησης, το οποίο ενεργοποιείται όταν ανιχνεύεται μια σύγκρουση με συγκεκριμένα κριτήρια.

Σε περίπτωση που ο αερόσακος ενεργοποιηθεί κατά τη διάρκεια μιας σύγκρουσης, πρέπει να γίνει επισκευή ή αντικατάσταση του αερόσακου, καθώς μετά την ενεργοποίησή του δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά. Η επισκευή του αερόσακου πρέπει να γίνει από εξειδικευμένο τεχνικό σε συνεργείο αυτοκινήτων, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον αερόσακο και θα διασφαλίσει τη σωστή λειτουργία του συστήματος ασφαλείας.

Η επισκευή αερόσακου πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς απαιτεί ειδικές γνώσεις και εξοπλισμό. Οι αερόσακοι έχουν πολύπλοκη δομή και περιέχουν εκρηκτικά υλικά, επομένως η αντικατάσταση ή επισκευή τους πρέπει να γίνεται με αυστηρές προφυλάξεις για την ασφάλεια του τεχνικού και του οχήματος.

Οι τεχνικοί μας έχουν την εμπειρία και τη γνώση για να διαγνώσουν και να αντιμετωπίσουν προβλήματα στο σύστημα του αερόσακου. Μπορεί να απαιτηθεί η αντικατάσταση του αερόσακου ολόκληρου ή μόνο μέρους του, ανάλογα με τη φύση της ζημιάς. Ο τεχνικός θα επιλέξει το κατάλληλο ανταλλακτικό και θα διασφαλίσει ότι η επισκευή γίνεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Στο συνεργείο αυτοκινήτων Samios σας παρέχουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  1. Διάγνωση βλάβης: Ο τεχνικός μας θα χρησιμοποιήσει εξειδικευμένο εξοπλισμό για να διαγνώσει τη φύση της ζημιάς στο αερόσακο. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη χρήση διαγνωστικών συστημάτων για να ανιχνεύσει πιθανά σφάλματα ή βλάβες στο σύστημα του αερόσακου.
  2. Αντικατάσταση αερόσακου: Ανάλογα με τον βαθμό της ζημιάς, ο τεχνικός μας  μπορεί να προτείνει την αντικατάσταση ολόκληρου του αερόσακου. Αυτό απαιτεί την αφαίρεση του παλιού αερόσακου και την εγκατάσταση ενός νέου, αυθεντικού ανταλλακτικού.
  3. Επισκευή αερόσακου: Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο τεχνικός μας μπορεί να είναι σε θέση να επισκευάσει τον αερόσακο αντί να τον αντικαταστήσει ολοκληρωτικά. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την επιδιόρθωση συγκεκριμένων τμημάτων του αερόσακου ή την αντικατάσταση ελαττωματικών εξαρτημάτων.
  4. Ελέγχους και ρυθμίσεις: Ο τεχνικός μας θα εκτελέσει ελέγχους και ρυθμίσεις για να διασφαλίσει ότι το σύστημα του αερόσακου λειτουργεί σωστά. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τον έλεγχο της πίεσης του αερόσακου, τον έλεγχο του συστήματος πυροδότησης και άλλων συστατικών.
  5. Επαναπρογραμματισμός και επαναφορά σφάλματος: Αφού ολοκληρωθεί η επισκευή ή η αντικατάσταση του αερόσακου, προχωράμε στον επαναπρογραμματισμό του συστήματος και να επαναφέρει οποιαδήποτε σφάλματα ή προειδοποιητικά μηνύματα που έχουν ενεργοποιηθεί.

Tο συνεργείο αυτοκινήτων SAMIOS SOKRATIS βρίσκεται στη Καλαμάτα Νικολάου Πλαστήρα 32 – Καλαμάτας προσφέροντας άριστες υπηρεσίες επισκευών και συντήρησης για το αυτοκίνητό σας, που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από έναν πλήρη και υπεύθυνο τεχνικό έλεγχο μέχρι την πιο «δύσκολη» αποκατάσταση μιας βλάβης.

Renault | Dacia | Citroen | Peugeot |Audi | Skoda | Seat | Volkswagen | Nissan

Τηλεφωνο: +306984597400

Το συνεργείο θα παραμείνει κλειστό 15/08 και 21/08-26/08.

Σας ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.