Δευ-Παρ: 8:00πμ – 18:00μμ

        Σαβ: 8:00πμ – 15:00μμ

Τηλεφωνική υποστήριξη 6984597400

Συνεργείο Αυτοκινήτων Καλαμάτα Service

Η εταιρεία SAMIOS SOKRATIS Auto Service ιδρύθηκε το 1965 και δραστηριοποιείται στο Service και στην Επισκευή Αυτοκινήτων, διαθέτοντας όλη την απαραίτητη εμπειρία και τον μηχανολογικό εξοπλισμό, για τις ανάγκες κάθε αυτοκινήτου. Οι ανταγωνιστικές τιμές σε συνδυασμό με το φιλικό περιβάλλον θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους.

Αποτελούμε, ένα εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων, το οποίο παρέχει μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών για το service και την επισκευή του οχήματος σας. Βασιζόμενοι στην πολυετή εμπειρία μας, τους έμπειρους συνεργάτες μας, την τεχνική κατάρτιση και τον υλικοτεχνικό μας εξοπλισμό, έχουμε δημιουργήσει στην Καλαμάτα ένα συνεργείο υψηλών προδιαγραφών, που μεταφέρεται από γενιά σε γενιά, με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Tο συνεργείο αυτοκινήτων SAMIOS SOKRATIS βρίσκεται στη Καλαμάτα Νικολάου Πλαστήρα 32 – Καλαμάτας προσφέροντας άριστες υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης για το αυτοκίνητό σας, που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από έναν πλήρη και υπεύθυνο τεχνικό έλεγχο μέχρι την πιο «δύσκολη» αποκατάσταση μιας βλάβης.

Renault | Dacia | Citroen | Peugeot |Audi | Skoda | Seat | Volkswagen | Nissan

Τηλέφωνο: +306984597400

Εγγύηση σε ανταλλακτικά

Το συνεργείο μας παρέχει εγγύηση σε ανταλλακτικά, όχημα εξυπηρέτησης πελατών και παραλαβή και παράδοση του οχήματος στο χώρο σας.

Γιατί ξεχωρίζουμε

“Το πάθος μας και το μεράκι μας για το αυτοκίνητο, μας έχει κάνει να ξεχωρίζουμε στον χώρο της επισκευής και του service αυτοκινήτων. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις της αυτοκινητοβιομηχανίας και εκπαιδευόμαστε συνεχώς πάνω στα νέα τεχνολογικά δεδομένα. Γι’ αυτό έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε μπροστά από τον ανταγωνισμό.”

Τι παρέχουμε

Τα Πλεονεκτήματά μας

Εξειδίκευση σε RENAULT, DACIA, CITROEN, PEUGEOT, Volkswagen Group

Δείτε τις υπηρεσίες που προσφέρει το συνεργείο αυτοκινήτου SAMIOS SOKRATIS

Τηλεφωνική Υποστήριξη

Το συνεργείο μας παρέχει τηλεφωνική υποστήριξη όλο το εικοσιτετράωρο, όλες τις ημέρες της εβδομάδας και άμεση εξυπηρέτηση στο σημείο που έπαθε το αυτοκίνητο σας οποιαδήποτε ζημιά.

Ολοκληρωμένο πακέτο Υπηρεσιών

Το συνεργείο μας ενεργεί άμεσα και αποτελεσματικά αναλαμβάνοντας απευθείας το διακανονισμό με τις ασφαλιστικές εταιρείες, σε περίπτωση ατυχήματος ή ζημιάς, χωρίς τη δική σας μεσολάβηση.

'Ελεγχος ΚΤΕΟ

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε να περάσουμε το αυτοκίνητο σας από έλεγχο ΚΤΕΟ χωρίς καμιά επιπλέον επιβάρυνση. Επαναφέρουμε την παθητική ασφάλεια του αυτοκινήτου σας στις εργοστασιακές προδιαγραφές, αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και πλύσιμο του αυτοκινήτου σας καθώς και την ανακύκλωση του οχήματος σας.

Βραβεία

Χρειάζεστε βοήθεια? Καλέστε μας

Αποτελούμε ένα εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο παρέχει μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών για το service και την επισκευή του οχήματος σας.

Το συνεργείο θα παραμείνει κλειστό 15/08 και 21/08-26/08.

Σας ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.