Δευ-Παρ: 8:00πμ – 18:00μμ

        Σαβ: 8:00πμ – 15:00μμ

Τηλεφωνική υποστήριξη 6984597400

Επισκευή Ηλεκτρονικών Καντράν

Προσφέρουμε υπηρεσίες επισκευής ηλεκτρονικών καντράν και παρέχουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  1. Διάγνωση βλάβης: Θα χρησιμοποιήσουμε εξοπλισμό και διαγνωστικά εργαλεία για να εντοπίσουμε τη φύση της βλάβης στο ηλεκτρονικό καντράν. Αυτό περιλαμβάνει τον έλεγχο των συνδέσεων, των αισθητήρων και των κυκλωμάτων του καντράν.
  2. Επισκευή ή αντικατάσταση ελαττωματικών εξαρτημάτων: Μετά τη διάγνωση, ο τεχνικός μας θα επιδιορθώσει τα ελαττωματικά εξαρτήματα του ηλεκτρονικού καντράν, εάν είναι εφικτό. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την αντικατάσταση αισθητήρων, κυκλωμάτων ή εξαρτημάτων του καντράν που έχουν υποστεί βλάβη.
  3. Επαναπρογραμματισμός καντράν: Μετά την επισκευή ή την αντικατάσταση ελαττωματικών εξαρτημάτων, ο τεχνικός μας θα προχωρήσει στον επαναπρογραμματισμό του ηλεκτρονικού καντράν
  4. Αναβάθμιση ηλεκτρονικού καντράν: Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να είναι δυνατή η αναβάθμιση του ηλεκτρονικού καντράν για να προστεθούν νέες λειτουργίες ή να διορθωθούν γνωστά προβλήματα. Αυτό μπορεί να απαιτεί τον επαναπρογραμματισμό του καντράν για να υποστηρίζει τις νέες λειτουργίες.
  5. Συντήρηση και ευθυγράμμιση καντράν: Μπορούμε επίσης να πραγματοποιήσουμε τη συντήρηση και την ευθυγράμμιση του ηλεκτρονικού καντράν, προλαμβάνοντας προβλήματα και διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία του.
  6. Δοκιμή και ελέγχους: Μετά την επισκευή, προχωράμε σε δοκιμές και ελέγχους για να διασφαλίσουμε ότι το ηλεκτρονικό καντράν λειτουργεί σωστά και ότι δεν υπάρχουν πρόβληματα ή σφάλματα.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι οι υπηρεσίες που παρέχονται από το συνεργείο μας για επισκευή ηλεκτρονικών καντράν εξειδικεύονται επίσης και σε υπηρεσίες όπως τον έλεγχο και την επισκευή του συστήματος πλοήγησης ή του ηχοσυστήματος του αυτοκινήτου. Είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε με το συνεργείο μας και να συζητήσετε τις ανάγκες σας.

Tο συνεργείο αυτοκινήτων SAMIOS SOKRATIS βρίσκεται στη Καλαμάτα Νικολάου Πλαστήρα 32 – Καλαμάτας προσφέροντας άριστες υπηρεσίες επισκευών και συντήρησης για το αυτοκίνητό σας, που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από έναν πλήρη και υπεύθυνο τεχνικό έλεγχο μέχρι την πιο «δύσκολη» αποκατάσταση μιας βλάβης.

Renault | Dacia | Citroen | Peugeot |Audi | Skoda | Seat | Volkswagen | Nissan

Τηλεφωνο: +306984597400

Το συνεργείο θα παραμείνει κλειστό 15/08 και 21/08-26/08.

Σας ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.