Δευ-Παρ: 8:00πμ – 18:00μμ

        Σαβ: 8:00πμ – 15:00μμ

Τηλεφωνική υποστήριξη 6984597400

Έλεγχος – Επισκευή Αντλιών – Μπεκ

Η σωστή λειτουργία των αντλιών καυσίμου και των μπεκ είναι ζωτικής σημασίας για τη συνολική απόδοση και απόδοση ενός οχήματος.

Οι αντλίες καυσίμου είναι υπεύθυνες για την παροχή καυσίμου από τη δεξαμενή στον κινητήρα με σταθερή πίεση, ενώ τα μπεκ ψεκασμού διασφαλίζουν ότι το καύσιμο ψεκάζεται και ψεκάζεται στον θάλαμο καύσης με ακριβή τρόπο.

Αυτά τα εξαρτήματα λειτουργούν παράλληλα για τη βελτιστοποίηση της καύσης καυσίμου, η οποία τελικά οδηγεί σε βελτιωμένη απόδοση ισχύος, μειωμένες εκπομπές ρύπων και βελτιωμένη οικονομία καυσίμου.

Η διασφάλιση ότι το σύστημα καυσίμου του αυτοκινήτου σας λειτουργεί αποτελεσματικά όχι μόνο ωφελεί το περιβάλλον αλλά συμβάλλει επίσης στη μακροζωία του οχήματός σας και μειώνει το κόστος συντήρησης.

Η τακτική επιθεώρηση, επισκευή ή αντικατάσταση αυτών των εξαρτημάτων μπορεί να αποτρέψει πιθανή ζημιά σε άλλα μέρη του κινητήρα λόγω ανεπαρκούς ή υπερβολικής παροχής καυσίμου.

Σημάδια δυσλειτουργίας των εξαρτημάτων του συστήματος καυσίμου

Ένα κοινό σύμπτωμα είναι η μειωμένη απόδοση καυσίμου λόγω ακατάλληλης παροχής καυσίμου από ελαττωματικές αντλίες ή βουλωμένα μπεκ. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη κατανάλωση καυσίμου και υψηλότερα επίπεδα εκπομπών.

Ένα άλλο σημάδι περιλαμβάνει το τραχύ ρελαντί ή τις αστοχίες του κινητήρα που προκύπτουν από την ανομοιόμορφη κατανομή του καυσίμου στους κυλίνδρους.

Σε πιο σοβαρές περιπτώσεις, μπορεί να προκύψει πλήρης αποτυχία εκκίνησης ως συνέπεια ανεπαρκούς παροχής καυσίμου από κατεστραμμένες αντλίες ή φραγμένα μπεκ.

Αναγνωρίζοντας έγκαιρα αυτά τα συμπτώματα, μπορείτε να λάβετε τα κατάλληλα μέτρα για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση προβληματικών ζητημάτων στα εξαρτήματα του συστήματος καυσίμου του αυτοκινήτου σας, διατηρώντας τελικά τα βέλτιστα επίπεδα απόδοσης και παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου σας.

To συνεργείο αυτοκινήτων Samios Sokratis μπορεί να σας παρέχει τις παρακάτω υπηρεσίες σχετικά με Έλεγχο και Επισκευή Αντλιών – Μπεκ:

 1. Έλεγχος αντλιών και μπεκ.
 2. Επισκευή και συντήρηση αντλιών και μπεκ.
 3. Καθαρισμός και αποκατάσταση αντλιών και μπεκ.
 4. Αντικατάσταση βλαβών και φθορών σε αντλίες και μπεκ.
 5. Ρύθμιση και βελτιστοποίηση αντλιών και μπεκ για αυξημένη απόδοση.
 6. Δοκιμή και προσομοίωση λειτουργίας αντλιών και μπεκ.
 7. Συντήρηση και επισκευή συστημάτων ψεκασμού καυσίμου.
 8. Συμβουλές για τη συντήρηση και την αποτελεσματική χρήση αντλιών και μπεκ.
 9. Αντικατάσταση ή βελτιστοποίηση αντλιοστατικών μονάδων.
 10. Εκτέλεση δοκιμών απόδοσης και αποκατάστασης αντλιών και μπεκ.
 11. Παροχή ανταλλακτικών για αντλίες και μπεκ.
 12. Συμβουλές για την επιλογή και την εγκατάσταση νέων αντλιών και μπεκ.
 13. Παροχή τεχνικής υποστήριξης και συμβουλών για προβλήματα που αφορούν αντλίες και μπεκ.

Tο συνεργείο αυτοκινήτων SAMIOS SOKRATIS βρίσκεται στη Καλαμάτα Νικολάου Πλαστήρα 32 – Καλαμάτας προσφέροντας άριστες υπηρεσίες επισκευών και συντήρησης για το αυτοκίνητό σας, που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από έναν πλήρη και υπεύθυνο τεχνικό έλεγχο μέχρι την πιο «δύσκολη» αποκατάσταση μιας βλάβης.

Renault | Dacia | Citroen | Peugeot |Audi | Skoda | Seat | Volkswagen | Nissan

Τηλεφωνο: +306984597400

Το συνεργείο θα παραμείνει κλειστό 15/08 και 21/08-26/08.

Σας ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.