Δευ-Παρ: 8:00πμ – 18:00μμ

        Σαβ: 8:00πμ – 15:00μμ

Τηλεφωνική υποστήριξη 6984597400

Επισκευή Σασμάν

Η επισκευή σασμάν είναι μια διαδικασία που απαιτείται όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το σασμάν του αυτοκινήτου. Το σασμάν είναι ένα κρίσιμο μέρος του συστήματος μετάδοσης ισχύος του αυτοκινήτου, που επιτρέπει την αλλαγή ταχυτήτων και τη μεταφορά της ισχύος από τον κινητήρα στους τροχούς.

Όταν ένα σασμάν παρουσιάζει προβλήματα, μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την απόδοση του αυτοκινήτου και να προκαλέσει διάφορα συμπτώματα, όπως δυσκολία στην αλλαγή ταχυτήτων, θόρυβοι ή κραδασμοί κατά την λειτουργία, απώλεια ισχύος ή ακόμη και προβλήματα στη μετάδοση.

Η διαδικασία επισκευής σασμάν περιλαμβάνει τα εξής βήματα:

  1. Διάγνωση: Καταρχάς, εκτελούμε λεπτομερή έλεγχο και διάγνωση του σασμάν για να εντοπίσουμε το πρόβλημα. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τον έλεγχο των επιπέδων λαδιού, των μαγνητικών βαλβίδων, των συμπλεκτών και άλλων σχετικών μερών.
  2. Αποσυναρμολόγηση: Στη συνέχεια, αποσυναρμολογούμε το σασμάν για να εξετάσουμε τα εσωτερικά του μέρη. Ελέγχουμε τα γρανάζια, τους άξονες, τα ρουλεμάν και άλλα σημαντικά εξαρτήματα για φθορές, ζημιές ή απώλεια λίπανσης.
  3. Επισκευή/Αντικατάσταση: Αφού εντοπίσουμε το πρόβλημα, προχωρούμε στην επισκευή ή αντικατάσταση των ελαττωματικών μερών. Ανάλογα με την κατάσταση, μπορεί να αντικατασταθούν γρανάζια, άξονες, συμπλέκτες, ρουλεμάν και άλλα απαραίτητα εξαρτήματα.
  4. Επανασυναρμολόγηση: Αφού ολοκληρώσουμε τις απαραίτητες επισκευές και αντικαταστάσεις, επανασυναρμολογούμε το σασμάν και το τοποθετούμε ξανά στο αυτοκίνητο.
  5. Έλεγχος και δοκιμή: Τέλος, πραγματοποιούμε έναν τελικό έλεγχο και δοκιμή για να διασφαλίσουμε ότι το σασμάν λειτουργεί σωστά. Αναλαμβάνουμε μια δοκιμαστική οδήγηση για να επιβεβαιώσουμε τη σωστή λειτουργία των ταχυτήτων, του συμπλέκτη και της μετάδοσης ισχύος.

Στο τέλος της επισκευής σασμάν, το αυτοκίνητό σας πρέπει να λειτουργεί ομαλά και να αποκατασταθεί η απώλεια απόδοσης που προκαλούσε το πρόβλημα. Το Σασμάν σε καλή κατάσταση εξασφαλίζει μια ομαλή και αποτελεσματική οδήγηση, με βελτιωμένη απόκριση και οικονομία καυσίμων.

Tο συνεργείο αυτοκινήτων SAMIOS SOKRATIS βρίσκεται στη Καλαμάτα Νικολάου Πλαστήρα 32 – Καλαμάτας προσφέροντας άριστες υπηρεσίες επισκευών και συντήρησης για το αυτοκίνητό σας, που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από έναν πλήρη και υπεύθυνο τεχνικό έλεγχο μέχρι την πιο «δύσκολη» αποκατάσταση μιας βλάβης.

Renault | Dacia | Citroen | Peugeot |Audi | Skoda | Seat | Volkswagen | Nissan

Τηλεφωνο: +306984597400

Το συνεργείο θα παραμείνει κλειστό 15/08 και 21/08-26/08.

Σας ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.