Δευ-Παρ: 8:00πμ – 18:00μμ

        Σαβ: 8:00πμ – 15:00μμ

Τηλεφωνική υποστήριξη 6984597400

Συντήρηση – Επισκευή – Κλιματισμού – Φρέο

Η υπηρεσία αυτή προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα για το σύστημα κλιματισμού του αυτοκινήτου σας, καλύπτοντας τη συντήρηση, επισκευή και αναπλήρωση του φρέο. Ας αναλύσουμε τα βήματα που περιλαμβάνονται σε αυτή την υπηρεσία:

  1. Συντήρηση: Η συντήρηση του συστήματος κλιματισμού είναι σημαντική για τη διατήρηση της αποτελεσματικής λειτουργίας του. Κατά τη συντήρηση, ελέγχονται τα επίπεδα ψυκτικού υγρού (φρέο), τα φίλτρα αέρα και οι ζώνες μετάδοσης αέρα. Επίσης, ελέγχονται οι συνδέσεις και οι σωλήνες για δυνητικές διαρροές.
  2. Επισκευή: Αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα με το σύστημα κλιματισμού, προχωρούμε στη διάγνωση και επισκευή του. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την επιδιόρθωση βλαβών στον συμπιεστή, τις βαλβίδες ελέγχου, τους ανεμιστήρες, τους διακόπτες ή άλλα συστατικά που επηρεάζουν την απόδοση του κλιματιστικού συστήματος.
  3. Αναπλήρωση φρέο: Το φρέο, ή αλλιώς γνωστό ως ψυκτικό υγρό, είναι απαραίτητο για τη σωστή λειτουργία του κλιματιστικού. Με την πάροδο του χρόνου, το φρέο μπορεί να μειωθεί ή να διαρρεύσει από το σύστημα. Κατά την υπηρεσία, αναπληρώνουμε το φρέο με τις σωστές ποσότητες, ώστε να διατηρηθεί η σωστή λειτουργία του κλιματιστικού.

 

Η σωστή συντήρηση και επισκευή του συστήματος κλιματισμού είναι σημαντική για τη διατήρηση της απόδοσης, της ασφάλειας και της άνεσης κατά την οδήγηση. Επίσης, η αναπλήρωση του φρέο εξασφαλίζει την αποτελεσματική ψύξη του αυτοκινήτου σας, ειδικά κατά τους ζεστούς μήνες.

Tο συνεργείο αυτοκινήτων SAMIOS SOKRATIS βρίσκεται στη Καλαμάτα Νικολάου Πλαστήρα 32 – Καλαμάτας προσφέροντας άριστες υπηρεσίες επισκευών και συντήρησης για το αυτοκίνητό σας, που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από έναν πλήρη και υπεύθυνο τεχνικό έλεγχο μέχρι την πιο «δύσκολη» αποκατάσταση μιας βλάβης.

Renault | Dacia | Citroen | Peugeot |Audi | Skoda | Seat | Volkswagen | Nissan

Τηλεφωνο: +306984597400

Το συνεργείο θα παραμείνει κλειστό 15/08 και 21/08-26/08.

Σας ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.