Δευ-Παρ: 8:00πμ – 18:00μμ

        Σαβ: 8:00πμ – 15:00μμ

Τηλεφωνική υποστήριξη 6984597400

Έλεγχος μεταχειρισμένου αυτοκινήτου

Όταν επιθυμείτε να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, ένας έλεγχος πριν την αγορά είναι σημαντικός για να διασφαλίσετε ότι αγοράζετε ένα όχημα σε καλή κατάσταση.

Ο έλεγχος μεταχειρισμένου αυτοκινήτου από τους εξειδικευμένους τεχνικούς του συνεργείου μας περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση του εξωτερικού και του εσωτερικού του αυτοκινήτου, καθώς και μια δοκιμή οδήγησης για την αξιολόγηση της απόδοσής του.

Κατά την εκτέλεση του εξωτερικού ελέγχου, θα ελέγξουμε για τυχόν βαθουλώματα, γρατσουνιές, σκουριές ή άλλα σημάδια ζημιάς, θα ελεγχθούν τα ελαστικά για βάθος πέλματος, φθορά ή σημάδια ζημιάς, Επιπροσθέτως, έλεγχος  για σωστή λειτουργία στους προβολείς, τα πίσω φώτα, τα φλας και άλλα εξωτερικά φώτα.

Μέσα στο αυτοκίνητο , οι ταπετσαρίες, τα χαλιά και άλλα εσωτερικά εξαρτήματα θα ελεγχθούν  για σκισίματα, λεκέδες ή υπερβολική φθορά, το ταμπλό για τυχόν προειδοποιητικές ενδείξεις που μπορεί να είναι αναμμένες.

Επίσης ο κινητήρας θα ελεγχθεί για τυχόν διαρροές λαδιού ή ψυκτικού υγρού, καθώς και για ασυνήθιστες μυρωδιές, τη στάθμη λαδιού και άλλων υγρών και να συμπληρώνονται εάν χρειάζεται. Οι ζώνες και οι εύκαμπτοι σωλήνες για σημάδια φθοράς ή ζημιάς, η μπαταρία για σωστή λειτουργία και τα φρένα για φθορά και σωστή λειτουργία.

Τέλος, θα διεξαχθεί δοκιμαστική οδήγηση για την αξιολόγηση της απόδοσης του οχήματος, συμπεριλαμβανομένης της επιτάχυνσης, του φρεναρίσματος και του χειρισμού.

Εκτός από την επιθεώρηση, θα ληφθεί μια αναφορά ιστορικού οχήματος για να ελεγχθεί για τυχόν πιθανά προβλήματα, όπως ατυχήματα στο παρελθόν ή ζημιά από πλημμύρα κτλ. Η αναφορά θα πρέπει επίσης να εμφανίζει τυχόν ιστορικό παρελθόντος σέρβις και τυχόν ανακλήσεις που μπορεί να έχουν εκδοθεί στο όχημα. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να βοηθήσουν στην παροχή μιας συνολικής αξιολόγησης του αυτοκινήτου και στη λήψη μιας τεκμηριωμένης απόφασης σχετικά με την αγορά.

Tο συνεργείο αυτοκινήτων SAMIOS SOKRATIS βρίσκεται στη Καλαμάτα Νικολάου Πλαστήρα 32 – Καλαμάτας προσφέροντας άριστες υπηρεσίες επισκευών και συντήρησης για το αυτοκίνητό σας, που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από έναν πλήρη και υπεύθυνο τεχνικό έλεγχο μέχρι την πιο «δύσκολη» αποκατάσταση μιας βλάβης.

Renault | Dacia | Citroen | Peugeot |Audi | Skoda | Seat | Volkswagen | Nissan

Τηλεφωνο: +306984597400

Το συνεργείο θα παραμείνει κλειστό 15/08 και 21/08-26/08.

Σας ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.