Δευ-Παρ: 8:00πμ – 18:00μμ

        Σαβ: 8:00πμ – 15:00μμ

Τηλεφωνική υποστήριξη 6984597400
607_nissan_logo

Service αυτοκινήτου Nissan

Service αυτοκινήτου Nissan Καλαμάτα: Περιποιηθείτε το Nissan σας με την εμπειρία μας!

Στο συνεργείο αυτοκινήτων Σάμιος Σωκράτης γνωρίζουμε την αξία του Nissan σας. Με μια ομάδα ειδικά εκπαιδευμένων τεχνικών και μηχανικών, παρέχουμε την κορυφαία υπηρεσία service στη Καλαμάτα για κάθε Nissan μοντέλο.

Από τον τακτικό έλεγχο, το σέρβις κλιματισμού, την ευθυγράμμιση τροχών, μέχρι την αποκατάσταση φρένων ή κινητήρα, η ακλόνητη ποιότητα των υπηρεσιών μας θα σας ενθουσιάσει.

Στο Service αυτοκινήτου Nissan Καλαμάτα, η εμπιστοσύνη, η ασφάλεια και η κορυφαία ποιότητα είναι εγγυημένη. Προτού ξεκινήσει η εργασία, σας ενημερώνουμε για όλα και συμβουλεύουμε για την ιδανική λύση για το όχημά σας.

Εξυπηρετούμε όλα τα επιβατικά μοντέλα της Nissan: JUKE, Juke HYBRID, QASHQAI, QASHQAI e-Power, X-TRAIL e-Power, LEAF, ARIYA και πολλά άλλα.

Με την υπηρεσία μας στη Καλαμάτα, προσφέρουμε επίσης δωρεάν παραλαβή και παράδοση.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας! Επισκεφθείτε μας στην Νικολάου Πλαστήρα 32 , Καλαμάτα ή επικοινωνήστε στο sokratissamios91@gmail.com και στο τηλέφωνο: +306984597400.

JUKE

Juke HYBRID

QASHQAI

QASHQAI e-Power

JUKE

X-TRAIL e-Power

LEAF

ARIYA

Nissan
Nissan

Nissan: Συμβουλές για βιώσιμη οδήγηση και συντήρηση

Ενεργειακά αποδοτική εξυπηρέτηση Το ενεργειακά αποδοτικό σέρβις στο συνεργείο Σωκράτης Σάμιος εξασφαλίζει ότι το Nissan σας λειτουργεί με μέγιστη απόδοση, μειώνοντας σημαντικά τις εκπομπές ρύπων

Nissan

Service αυτοκινήτου Nissan Καλαμάτα

Service αυτοκινήτου Nissan Καλαμάτα: Το Nissan σας αξίζει την προσοχή μας! Στο συνεργείο Σάμιος Σωκράτης, αναγνωρίζουμε τη σημασία του Nissan σας. Με ειδικούς τεχνικούς και

Το συνεργείο θα παραμείνει κλειστό 15/08 και 21/08-26/08.

Σας ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.