Δευ-Παρ: 8:00πμ – 18:00μμ

        Σαβ: 8:00πμ – 15:00μμ

Τηλεφωνική υποστήριξη 6984597400

Γυάλισμα Χρώματος

Το γυάλισμα χρώματος αυτοκινήτου αναφέρεται στη διαδικασία που εφαρμόζεται για την αποκατάσταση και την ανανέωση της λάμψης του χρώματος του αυτοκινήτου. Κατά τη διάρκεια του χρόνου, το χρώμα μπορεί να χάσει τη φυσική του λάμψη λόγω έκθεσης στον ήλιο, της οξείδωσης, των χημικών ουσιών και άλλων παραγόντων.

Το συνεργείο αυτοκινήτων Samios Sokratis σας παρέχει διάφορες υπηρεσίες γυαλίσματος χρώματος, όπως:

  1. Χειροκίνητο γυάλισμα: Η διαδικασία του χειροκίνητου γυαλίσματος περιλαμβάνει τη χρήση ειδικών προϊόντων και εργαλείων για την απαλή αφαίρεση των λεπτών γρατζουνιών, των οξειδωμάτων και των ατελειών από την επιφάνεια του χρώματος.
  2. Μηχανικό γυάλισμα: Το μηχανικό γυάλισμα γίνεται με τη χρήση ειδικών μηχανημάτων γυαλίσματος που εφαρμόζουν πίεση και κίνηση στο χρώμα του αυτοκινήτου. Αυτή η διαδικασία είναι πιο αποτελεσματική για την αφαίρεση βαθύτερων γρατζουνιών, θαμπών και ατελειών από το χρώμα. Το μηχανικό γυάλισμα προσφέρει μια εντυπωσιακή ανανέωση της λάμψης και της εμφάνισης του χρώματος του αυτοκινήτου.
  1. Προστατευτικό γυάλισμα: Μετά το γυάλισμα, εάν επιθυμείτε μπορούμε να εφαρμόσουμε προστατευτικό κερί ή προστατευτική κεραμική επίστρωση στο χρώμα του αυτοκινήτου. Αυτό βοηθά στη διατήρηση της λάμψης και της προστασίας του χρώματος από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος και των παραγόντων που μπορούν να το βλάψουν.
  2. Ανανέωση πλαστικών επιφανειών: επίσης παρέχουμε υπηρεσίες ανανέωσης και προστασίας των πλαστικών επιφανειών του αυτοκινήτου, όπως των προφυλακτήρων και των πλαϊνών καθρεπτών.

Tο συνεργείο αυτοκινήτων SAMIOS SOKRATIS βρίσκεται στη Καλαμάτα Νικολάου Πλαστήρα 32 – Καλαμάτας προσφέροντας άριστες υπηρεσίες επισκευών και συντήρησης για το αυτοκίνητό σας, που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από έναν πλήρη και υπεύθυνο τεχνικό έλεγχο μέχρι την πιο «δύσκολη» αποκατάσταση μιας βλάβης.

Renault | Dacia | Citroen | Peugeot |Audi | Skoda | Seat | Volkswagen | Nissan

Τηλεφωνο: +306984597400

Το συνεργείο θα παραμείνει κλειστό 15/08 και 21/08-26/08.

Σας ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.