Δευ-Παρ: 8:00πμ – 18:00μμ

        Σαβ: 8:00πμ – 15:00μμ

Τηλεφωνική υποστήριξη 6984597400

Τα θολά φανάρια είναι ένα σύνηθες πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων. Με την πάροδο του χρόνου, τα πλαστικά των αυτοκινήτων γίνονται θολά λόγω της έκθεσης στις καιρικές συνθήκες, τις ακτίνες UV και άλλους παράγοντες.

Αυτό μπορεί να μειώσει την ορατότητα τη νύχτα και να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια σας.

Η υπηρεσία ξεθαμπώματος φαναριών που προσφέρει το συνεργείο SOKRATIS SAMIOS είναι η ιδανική λύση για να επαναφέρετε την λάμψη των φαναριών σας και να διασφαλίσετε την ασφάλεια σας.

Οφέλη της υπηρεσίας ξεθαμπώματος φαναριών

Η υπηρεσία ξεθαμπώματος φαναριών προσφέρει μια σειρά από οφέλη:

Βελτίωση της ορατότητας

Το θάμπωμα των φαναριών μπορεί να μειώσει σημαντικά την ορατότητα κατά την οδήγηση τη νύχτα. Με το ξεθάμπωμα των φαναριών, εξασφαλίζετε καλύτερη φωτεινότητα και αυξάνετε την ασφάλεια σας στον δρόμο.

Αισθητική Αναβάθμιση

Τα θολά φανάρια μπορούν να δώσουν μια άσχημη εμφάνιση στο αυτοκίνητό σας. Με την υπηρεσία μας, τα φανάρια σας θα φαίνονται σαν καινούργια, βελτιώνοντας την γενική εμφάνιση του αυτοκινήτου σας.

Αξιοπιστία και ασφάλεια

Η επαγγελματική μας προσέγγιση διασφαλίζει ότι τα φανάρια σας θα καθαριστούν και θα προστατευτούν με ειδικά υλικά που θα αποτρέψουν το θάμπωμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Χαρακτηριστικά της υπηρεσίας ξεθαμπώματος φαναριών

Επαγγελματικός εξοπλισμός

Χρησιμοποιούμε εξειδικευμένα εργαλεία και υλικά υψηλής ποιότητας για να διασφαλίσουμε ότι τα φανάρια σας θα καθαριστούν και θα προστατευτούν αποτελεσματικά. Οι τεχνικοί μας χρησιμοποιούν αυτές τις τεχνικές για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σύντομος χρόνος υπηρεσίας

Κατανοούμε ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος. Γι’ αυτό, η διαδικασία ξεθαμπώματος φαναριών μας είναι γρήγορη και αποδοτική, ώστε να μπορείτε να έχετε το αυτοκίνητό σας πίσω στον δρόμο το συντομότερο δυνατό.

Προστασία από το θάμπωμα

Εκτός από τον καθαρισμό των φαναριών, εφαρμόζουμε και προστατευτικά υλικά που βοηθούν στην αποτροπή του θολώματος στο μέλλον. Αυτό εξασφαλίζει μακροχρόνια αποτελέσματα και σας εξοικονομεί χρήματα από μελλοντικές επισκευές.

Επικοινωνήστε με το συνεργείο SOKRATIS SAMIOS σήμερα για να κλείσετε ένα ραντεβού για το ξεθάμπωμα των φαναριών σας.

Tο συνεργείο αυτοκινήτων SAMIOS SOKRATIS βρίσκεται στη Καλαμάτα Νικολάου Πλαστήρα 32 – Καλαμάτας προσφέροντας άριστες υπηρεσίες επισκευών και συντήρησης για το αυτοκίνητό σας, που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από έναν πλήρη και υπεύθυνο τεχνικό έλεγχο μέχρι την πιο «δύσκολη» αποκατάσταση μιας βλάβης.

Renault | Dacia | Citroen | Peugeot |Audi | Skoda | Seat | Volkswagen | Nissan

Τηλεφωνο: +306984597400

Το συνεργείο θα παραμείνει κλειστό 15/08 και 21/08-26/08.

Σας ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.