Δευ-Παρ: 8:00πμ – 18:00μμ

        Σαβ: 8:00πμ – 15:00μμ

Τηλεφωνική υποστήριξη 6984597400

Η διασφάλιση της ομαλής, ασφαλούς και αποδοτικής λειτουργίας του αυτοκινήτου σας είναι πολύ σημαντική και για αυτό προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο σέρβις αυτοκινήτου που ξεπερνά τον τυπικό έλεγχο. Η υπηρεσία μας έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζει τα ζητήματα που μπορεί να επηρεάσουν το όχημά σας άμεσα και ασφαλές.

Γιατί να επιλέξετε το ολοκληρωμένο σέρβις αυτοκινήτων μας;

Το ολοκληρωμένο σέρβις αυτοκινήτων που παρέχουμε είναι η απόλυτη λύση για όσους επιθυμούν να διατηρήσουν το όχημά τους σε άριστη κατάσταση. Δείτε πώς σας ωφελεί:

Ενισχυμένη ασφάλεια:

Τακτικές ολοκληρωμένες υπηρεσίες διασφαλίζουν ότι όλα τα κρίσιμα εξαρτήματα ασφαλείας του οχήματός σας βρίσκονται σε άριστη κατάσταση λειτουργίας.

Βελτιωμένη απόδοση:

Ένα καλά συντηρημένο όχημα προσφέρει καλύτερες επιδόσεις, οικονομία καυσίμου και αξιοπιστία.

Εξοικονόμηση κόστους:

Η προληπτική συντήρηση μπορεί να μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο δαπανηρών βλαβών και επισκευών.

Μακροζωία: Το τακτικό σέρβις παρατείνει τη διάρκεια ζωής του οχήματός σας, εξασφαλίζοντας ότι θα παραμείνει σε καλή κατάσταση για πολλά χρόνια.

Χαρακτηριστικά της ολοκληρωμένης υπηρεσίας αυτοκινήτων μας

Λεπτομερής επιθεώρηση: για τον εντοπισμό τυχόν προβλημάτων.

Έλεγχοι και αντικαταστάσεις υγρών: συμπεριλαμβανομένων των λαδιών κινητήρα, των υγρών φρένων, του ψυκτικού υγρού και του υγρού μετάδοσης, εξασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία του αυτοκινήτου σας.

Επιθεώρηση και εναλλαγή ελαστικών: Τα ελαστικά είναι σημαντικά για την ασφάλεια και την απόδοση. Επιθεωρούμε το βάθος του πέλματος των ελαστικών, την πίεση και πραγματοποιούμε εναλλαγές για να εξασφαλίσουμε ομοιόμορφη φθορά και να παρατείνουμε τη διάρκεια ζωής των ελαστικών.

Σέρβις φρένων: για να διασφαλιστεί ότι το όχημά σας σταματάει άμεσα όπως από τον κατασκευαστή.

Διαγνωστικά κινητήρα: Τα προηγμένα διαγνωστικά εργαλεία μας βοηθούν στον εντοπισμό τυχόν υποκείμενων προβλημάτων του κινητήρα, αποτρέποντας μελλοντικές βλάβες.

Υπηρεσία κλιματισμού: Διασφαλίζουμε ότι ο κλιματισμός του οχήματός σας λειτουργεί αποτελεσματικά.


Το ολοκληρωμένο σέρβις αυτοκινήτου μας έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί το αυτοκίνητό σας σε άριστη λειτουργία, εξασφαλίζοντας ότι θα απολαμβάνετε κάθε ταξίδι, είτε πρόκειται για μια σύντομη διαδρομή είτε για ένα μακρινό οδικό ταξίδι.

Επικοινωνήστε σήμερα με το συνεργείο αυτοκινήτων μας για να κλείσετε το ολοκληρωμένο σέρβις του αυτοκινήτου σας. Η ομάδα των ειδικών μας είναι έτοιμη να διασφαλίσει ότι το όχημά σας είναι ασφαλές και αποδοτικό.

Tο συνεργείο αυτοκινήτων SAMIOS SOKRATIS βρίσκεται στη Καλαμάτα Νικολάου Πλαστήρα 32 – Καλαμάτας προσφέροντας άριστες υπηρεσίες επισκευών και συντήρησης για το αυτοκίνητό σας, που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από έναν πλήρη και υπεύθυνο τεχνικό έλεγχο μέχρι την πιο «δύσκολη» αποκατάσταση μιας βλάβης.

Renault | Dacia | Citroen | Peugeot |Audi | Skoda | Seat | Volkswagen | Nissan

Τηλεφωνο: +306984597400

Το συνεργείο θα παραμείνει κλειστό 15/08 και 21/08-26/08.

Σας ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.