Δευ-Παρ: 8:00πμ – 18:00μμ

        Σαβ: 8:00πμ – 15:00μμ

Τηλεφωνική υποστήριξη 6984597400

Συμπλήρωση Freon – φρέον αυτοκινήτου

Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να μπείτε σε ένα καυτό αυτοκίνητο. Εάν ο κλιματισμός σας δεν αποδίδει όπως παλιά, μπορεί να χρειάζεται συμπλήρωση Freon.

Το Freon (ή ψυκτικό υγρό) είναι ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία του κλιματιστικού του αυτοκινήτου σας, απορροφά τη θερμότητα από το εσωτερικό του οχήματος και τη μεταφέρει έξω, διατηρώντας σας δροσερούς. Με την πάροδο του χρόνου, το επίπεδο Freon μπορεί να μειωθεί λόγω διαρροών ή φυσικής εξάτμισης. Αυτό οδηγεί σε μειωμένη απόδοση του κλιματισμού και μπορεί τελικά να οδηγήσει σε πλήρη αδυναμία ψύξης του οχήματός σας.

Στο συνεργείο SOKRATIS SAMIOS προσφέρονται υπηρεσίες συμπλήρωσης Freon γρήγορα και αποτελεσματικά, για να επαναφέρετε το κλιματιστικό του αυτοκινήτου σας σε άριστη λειτουργία.

 

Γιατί να επιλέξετε το συνεργείο SOKRATIS SAMIOS για την συμπλήρωση Freon στο αυτοκίνητό σας:

Άμεση βελτίωση της ψύξης: Απολαύστε δροσερό αέρα μέσα στο αυτοκίνητο σας λίγο μετά τη συμπλήρωση Freon.

Επαγγελματική εξυπηρέτηση: Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα διαχειριστούν τη διαδικασία με ασφάλεια.

Χρήση υψηλής ποιότητας Freon: Χρησιμοποιούμε μόνο εγκεκριμένα ψυκτικά υγρά για βέλτιστη απόδοση και ασφάλεια.

Έλεγχος για διαρροές: Πριν από τη συμπλήρωση, οι τεχνικοί μας θα ελέγξουν το σύστημα κλιματισμού για τυχόν διαρροές που μπορεί να προκαλέσουν την μείωση των επιπέδων του Freon.

Προσιτή τιμή: Σας προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές για τη συμπλήρωση Freon.

Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα!

Μην αφήσετε τη ζέστη να χαλάσει τις διαδρομές σας. Κλείστε ένα ραντεβού μέσω τηλεφώνου στο +306984597400 στο συνεργείο SOKRATIS SAMIOS σήμερα για μια γρήγορη και επαγγελματική συμπλήρωση Freon.

Tο συνεργείο αυτοκινήτων SAMIOS SOKRATIS βρίσκεται στη Καλαμάτα Νικολάου Πλαστήρα 32 – Καλαμάτας προσφέροντας άριστες υπηρεσίες επισκευών και συντήρησης για το αυτοκίνητό σας, που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από έναν πλήρη και υπεύθυνο τεχνικό έλεγχο μέχρι την πιο «δύσκολη» αποκατάσταση μιας βλάβης.

Renault | Dacia | Citroen | Peugeot |Audi | Skoda | Seat | Volkswagen | Nissan

Τηλεφωνο: +306984597400

Το συνεργείο θα παραμείνει κλειστό 15/08 και 21/08-26/08.

Σας ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.